Connect with us

Hirdetés

technokrata

Turisták figyelem: olcsó SMS, MMS és GPRS használat Horvátországban!

Kütyük

Turisták figyelem: olcsó SMS, MMS és GPRS használat Horvátországban!

A közelgő idegenforgalmi szezonban a HTmobile horvát mobilszolgáltató számos kedvezményt kínál a Horvátországban nyaraló magyar vendégeknek.

SMS Happy Hour – különleges, alacsonyabb tarifa SMS küldés esetén, speciális idegenforgalmi tudakozó szám (1555), SMS nyereményjáték, valamint további kedvezmények telefonhívások és MMS/GPRS roaming tekintetében.


Ebben az évben a Htmobile speciális kedvezményeket kínál a mobil szolgáltatásokat igénybe vevő magyar turistáknak, akik a nyári hónapokban Horvátországban töltik szabadságukat.

2004. augusztus 31.-ig minden nap 17 és 18 óra között a Htmobile akár 60 százalékkal olcsóbb árakat kínál az SMS-t küldőknek.

Emellett a 2004. augusztus 31-ig bezárólag a Cronet hálózatból SMS-t küldő magyar turisták között értékes nyereményeket sorsolnak ki a Htmobile SMS nyereményjáték keretében: nyaralás Dubrovnikban 2005-ben (első díj), valamint 9 db Nokia 7610 telefon. A játékra nem szükséges jelentkezniük az ügyfeleknek, ugyanis egyetlen SMS elküldésével a Cronet hálózatból már részt vesznek a nyereményjátékban és minden további elküldött SMS növeli az esélyeiket.

A legnagyobb horvát mobilszolgáltató, a Htmobile a Tourist Mobile Info szolgáltatást is kínálja a Horvátországba látogató magyar turistáknak. A Cronet hálózatból a 1555 szám felhívásával a látogatók tájékoztatást kaphatnak a közlekedési viszonyokról, időjárás előrejelzésről, horvát szállodai és magánszállást érintő kérdésekről, a repülőgépek, vonatok, buszok és kompok menetrendjéről, kulturális eseményekről és a Htmobile szolgáltatásokról. A Tourist Mobile Info szolgáltatás angol, horvát, olasz és német nyelveken vehető igénybe.

A fenti kedvezményeken túl a Horvátországban vakációzó magyar turisták kedvezőbb áron telefonálhatnak haza, a T-Mobile Magyarország ügyfelei pedig élhetnek a GPRS roaming, valamint az MMS küldés és fogadás lehetőségével is, így azonnal elküldhetik a feledhetetlen horvátországi nyaralásról készített fényképeiket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés