Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia felfrissítette okostelefon platformját, a Series 60-at

Kütyük

A Nokia felfrissítette okostelefon platformját, a Series 60-at

A Nokia két olyan új Feature Packot, vagyis szolgáltatás csomagot jelentett be a Series 60 platformhoz, melyek révén az újgenerációs okostelefonok az operátorok, a vállalatok és az egyéni előfizetők számára egyaránt új funkciókat fognak biztosítani.

A megújult Series 60 szoftver immár GSM, GPRS, EDGE, WCDMA és CDMA kompatibilis, minden korábbinál nagyobb felbontású kijelzőket támogat és új vállalati szolgáltatásokat vonultat fel.

A piacvezető finn gyártó közlése szerint a Series 60 Second Edition a világ első olyan okostelefon platformja, mely egyszerre támogatja mindkét CDMA szabványt és egyben WCDMA-GSM duálüzemmódú. Utóbbi rendkívüli fontossággal bír, ugyanis amíg a harmadik generációs UMTS hálózatok lefedettsége alacsony, fontos, hogy a készülékek a jó öreg GSM üzemmódban is használhatók legyenek.

A Series 60 Second Edition immár a 208×208 pixeles, a 240×320 képpontos (QVGA) és a 352×416 pixeles felbontásokat is támogatja, mind függőleges, mind pedig vízszintes kijelző konfigurációban. A platform ezenkívül IMAP-IDLE push e-mail támogatással, továbbfejlesztett szinkronizációs szolgáltatással és HTML, valamint JavaScript képes vállalati intranet böngészési megoldással gazdagodott. Végül de nem utolsó sorban említésre méltó, hogy a Symbian OS és Java alkalmazások 3D grafikus képességei javultak, illetve, hogy a platform immár az MMS 1.2 szabványt is támogatja.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés