Connect with us

Hirdetés

technokrata

100 MB-os e-mailes postafiók a Yahoo-tól

Kütyük

100 MB-os e-mailes postafiók a Yahoo-tól

Az amerikai szolgáltató valóra váltotta, amit ígért: ingyenesen igénybe vehető e-mailszolgáltatása mindenki számára 100 MB-nyi kapacitást biztosít.

Két és fél hónapja a Google robbantotta ki az ˝e-mailháborút˝: Gmail szolgáltatása 1 GB-os tárkapacitást kínál mindenkinek, aki regisztrál a cégnél (a lehetőség egyelőre tesztfázisban tartózkodik). Nem sokkal ezután a Yahoo néhány véletlenszerűen kiválasztott felhasználójának e-mailt küldött, melyben arról értesítette őket, hogy ingyenesen válthatnak a nagyobb tárterülettel rendelkező szolgáltatására. A Yahoo ingyenes e-mailpostafiókja 6 MB-nyi kapacitással rendelkezett, a nagyobb változat igénybevételének díja 50 dollár volt (ezért cserébe 100 MB-nyi helyet kaphatott a felhasználó). Ez utóbbi szolgáltatás lehetővé tette nagyobb méretű csatolmányok küldését is.

Egy hónapja bejelentették, hogy tovább bővítik a tárhely felhasználásának lehetőségeit: ennek során a szolgáltatást ingyenesen igénybe vevők számára 100 MB-os kapacitást kínálnak üzeneteik tárolására. Azok, akik eddig is előfizetői voltak a lehetőségnek, virtuálisan korlátlan tárhelyre tesznek szert a nyáron. Mindez a Yahoo Mail hamarosan bárki által megtapasztalható ráncfelvarrásának a része, mely jobban előtérben helyezi a többi, Yahoo márkanév alatt futó szolgáltatásokat (például a digitális fényképek megosztására szolgáló Photos-t vagy a Messengert).

A fenti bejelentések a napokban vált realitássá: a Yahoo-s postafiókok – a szolgáltató jelentése szerint – már 100 MB-os tárkapacitást kínálnak. A prémium ügyfelek részére pedig 2 GB-nyi tárolóhely áll rendelkezésre, s ennek éves előfizetési díja is lecsökkent (20 dollárra).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés