Connect with us

Hirdetés

technokrata

Háromszoros gépelési sebesség érhető el a Chicago Logic új mobil billentyűzetével

Kütyük

Háromszoros gépelési sebesség érhető el a Chicago Logic új mobil billentyűzetével

Mostanság egyre több újfajta mobiltelefonos billentyűzet lát napvilágot, így például a napokban a Chicago Logic jelentett be egy állítólagosan forradalmian új megoldást.


A vállalat munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a jelenlegi mobil készülékek túlnyomó többségén alkalmazott, három oszlopból és négy sorból álló billentyűzetek hatékonysága sok kívánnivalót hagy maga után, éppen ezért van szükség a cég új billentyűzetére, mely azonos helyfoglalás mellett ötoszlopnyi és hatsornyi gombot vonultat fel.

A harminc+három gombból álló billentyűzet kifejlesztése és optimalizálása több mint két évig tartott, de megérte, mert a számítógépes billentyűzetet valaha is látott felhasználók számára minden korábbinál könnyebb használatot biztosít – nyilatkozta a cég egyik vezetője. A Chicago Logic eddig negyven tesztalannyal próbáltatta ki az újfajta billentyűzetet, akiknek többsége elmondások szerint rövid használatot követően már háromszor gyorsabban gépelt az új billentyűzettel.

˝A jelenleg forgalomban lévő mobiltelefonok billentyűzete ergonómiai szempontból tragikusnak nevezhető. Mi egy olyan újgenerációs mobil billentyűzettel kívánunk megjelenni a piacon, mely adott felületen több kisebb méretű gombot vonultat fel, és amely rendkívüli mértékben felgyorsítja a rövid szöveges üzenetek és egyéb jegyzetek elkészítését˝ – mondta a cég egyik munkatársa.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés