Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola i830: széthajtható mini üzleti mobil

Kütyük

Motorola i830: széthajtható mini üzleti mobil

A Motorola bejelentette legújabb mobiltelefonját, az i830 típusjelzésű, rendkívül kis méretekkel rendelkező készüléket.


A széthajtható kialakítású újdonság mindössze 83 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 20 milliméter vastag, vagyis alig nagyobb egy kártyalapnál, miközben tömege alig 100 gramm. A kis méret azonban korántsem jelent korlátozott szolgáltatási kört, sőt az i830 egy meglehetősen nagy tudású készülék.

A rendkívül kompakt, elegáns megjelenésű, bronz színben pompázó és egyben széles szolgáltatási körű i830 megújult termékcsaládunk fontos részét képezi – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Rey More, az amerika székhelyű vállalat egyik vezető munkatársa. More elmondta, hogy a 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes belső folyadékkristályos kijelzővel felvértezett újdonság vélhetően elsősorban a kis méretű készülékekre vágyó üzleti vásárlók körében lesz népszerű.

A Java kompatibilis Motorola i830 többek közt GPS, vagyis globális helymeghatározó technológiával is fel van vértezve és mind vizuálisan, mind pedig hangban képes útvonal követési tanácsokat adni. A 600 férőhelyes telefonkönyvvel ellátott i830 kihangosítható, hangparancsokkal irányítható és diktafonként is képes funkcionálni. A készülék újdonság az amerikai Nextel szolgáltató kínálatában kétéves előfizetéssel 299 dollárba kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés