Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefonnal is letesztelhetjük a legújabb BMW-t

Kütyük

Mobiltelefonnal is letesztelhetjük a legújabb BMW-t

A BMW 1 Series Challenge-nek köszönhetően a müncheni autómárka rajongói már mobiltelefonjaik segítségével is letesztelhetik, hogy mit is tud a legújabb ˝bömös˝.


Az autógyár által kifejlesztett különleges szoftver révén a mobil készülékeken szimulálni lehet a legújabb, és egyben legkisebb BMW modell technológiai újdonságait, így például az aktív kormányzást, a modern differenciálművet, vagy éppen a továbbfejlesztett menetbiztonsági elektronikát. Ahogy egyetlen BMW műszerfaláról, úgy természetesen a szoftverből sem hiányozhat a sebességmérő, és ami talán ennél is fontosabb: a fordulatszámmérő.

Kilenc különböző pálya áll a mobil autótesztelők rendelkezésére: verseny üzemmódban a mesterséges intelligencia által irányított ellenfelekkel kell felvennünk a harcot, időmérő üzemmódban pedig saját korábbi legjobb időnk a fő ellenfelünk.

A BMW 1 Series Challenge a gyártó szerint többek közt a különböző Nokia telefonokon játszható. A szoftver ára egyelőre ismeretlen, Németországban mindenesetre a Vodafone és a T-Mobile fogja forgalmazni. A BMW 1-es sorozatú autói egyébként idén ősszel jelennek meg az autószalonokban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés