Connect with us

Hirdetés

technokrata

Színre lép az igazi szerepjáték: a Xanadu Next az N-Gage platformon

Kütyük

Színre lép az igazi szerepjáték: a Xanadu Next az N-Gage platformon

A Nokia ma bejelentette, hogy a Nihon Falcom veterán játékkiadó céggel kötött megállapodás értelmében a Nihon Falcom játékokat fejleszt az N-Gage platformra.

A Falcom játékai közül elsőként a legendás Xanadu sorozat egyik tagja, a Xanadu Next jelenik meg az N-Gage platformon. A játékkedvelők a tervek szerint 2004 utolsó negyedévében megjelenő népszerű játékot most először élvezhetik akár útközben is.

˝A Nihon Falcom sorozatok megjelenése az N-Gage játékgépen nagyszerű lehetőséget kínál a játékok kedvelőinek arra, hogy kedvenc szoftvereiket merőben új módon próbálhassák ki. A Xanadu Nexttel a szerepjátékok rajongói bárhol belemerülhetnek a játékba˝ – mondta Shinji Yamakazi, a Nihon Falcom elnöke.

˝A Nihon Falcommal kötött megállapodásunk révén az N-Gage platformon megjelenő Xanadu Nexttel egy régi sorozat és a mobiljátékot forradalmasító eszköz találkozásának lehetünk tanúi. A háromdimenziós grafika, a valós idejű harcjelenetek, és a zavartalan játékélmény jelzi, hogy milyen eredményes volt a világ legismertebb szerepjátékainak egyikét megalkotó vállalattal folytatott együttműködésünk˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia játék üzletágának játékkiadásért felelős igazgatója.

Az N-Gage platformon megjelenő Xanadu Nextben sötét felhő borul Xanadu fölé, amint a Sárkánykirály, Galsis felbukkan a mélyből. A valaha gyönyörű, buja táj elpusztul a rettenetes szörnyeteg eljövetelekor. Még ennél is rosszabb, hogy a település vezetőjének lányát, MOMO-t elrabolják. Egy fiatal és jóképű zsoldoskatona, azaz a játékos feladata, hogy megoldja Xanadu rejtélyét, és kiszabadítsa MOMO-t.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés