Connect with us

Hirdetés

technokrata

Komoly ökölcsata az N-Gage platformon megjelenő The King of Fighters játékban

Kütyük

Komoly ökölcsata az N-Gage platformon megjelenő The King of Fighters játékban

A Nokia és a Hudson Soft ma bemutatta az első, N-Gage platformon megjelenő verekedős játékot.

A The King of Fighters-ben hősünket, Kyo Kusanagit meghívják a King of Fighters versenyre, ahol a legkeményebb bokszolók évente egyszer összemérik erejüket, hogy megkoronázhassák a legjobb harcművészt. Hárman állnak ki három ellenfél ellen: ha valaki kidől a csapatból, a következő a helyébe áll mindaddig, amíg az összes ellenfelet teljesen legyőzzük.

˝A Nokia büszkén mutatja be az első verekedős játékot az N-Gage játékgépen˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia játék üzletágának játékkiadásért felelős igazgatója. ˝A Bluetooth vezeték nélküli technológiával működő kétszemélyes üzemmódban a The King of Fighters rajongói egymás ellen küzdhetnek, és osztozhatnak az eseményekben gazdag, háromdimenziós élményben˝.

˝Az N-Gage platformon megjelenő The King of Fighters a játékkedvelők által világszerte elismert The King of Fighters sorozat izgalmát és energiáját hozza el˝ – mondta Kunji Katsuki, a Hudson Soft mobil üzletágának igazgatója. ˝Örömmel mutatunk be egy újabb nagyszerű Hudson Soft játékot az N-Gage kedvelői számára˝.

A The King of Fighters-ben a játék menete a kiválasztott csapattól függ: más csapat, más történet! Nyolc különböző szinten harcolhatunk a The King of Fighters legendásan sokszínű világában, a csapat egyéni képességeit pedig a „gyakorlás üzemmódban” fejleszthetjük. A Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően a kétszemélyes üzemmódban egyszerűen küzdhetünk egymás ellen, legmagasabb pontszámainkat pedig feltölthetjük az N-Gage arénába.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés