Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az E3 vásáron bemutatkozik az N-Gage Insider kereskedelmi magazin

Kütyük

Az E3 vásáron bemutatkozik az N-Gage Insider kereskedelmi magazin

A Nokia ma a viszonteladóknak, forgalmazóknak és az iparág szereplőinek szóló N-Gage Insider iparági kereskedelmi magazin elindításáról számolt be.

A negyedévente megjelenő N-Gage Insiderben az N-Gage-dzsel kapcsolatos legfrissebb, többek között a legfontosabb Nokia vezetőkkel és játékfejlesztőkkel készült részletes interjúkra is kiterjedő hírekről és információkról, illetve a legújabb játékokról olvashatunk, valamint bepillantást nyerhetünk az N-Gage viszonteladási stratégiájába.

˝Általános stratégiánk egyik kulcseleme a viszonteladókkal és forgalmazókkal folytatott szoros együttműködés, amelynek révén kiterjeszthetjük és fejleszthetjük az N-Gage piaci jelenlétét˝ -mondta Stefan Lampinen, a Nokia játék üzletágának stratégiáért és üzletfejlesztésért felelős igazgatója. ˝Az N-Gage Insider rengeteg információt nyújt majd az N-Gage platformmal kapcsolatban, és naprakész tájékoztatással szolgál az iparág számára az N-Gage-et érintő minden kérdésben˝.

Az N-Gage Insider most megjelenő számában a legfrissebb N-Gage hírekkel találkozhatunk. A viszonteladók részletes beszámolót olvashatnak az új N-Gage QD játékgépről, megismerhetik a legújabb N-Gage Aréna frissítéseket, és a hamarosan bemutatkozó N-Gage értékesítési pontok megjelenését. Az N-Gage üzleti stratégiájába az Ilkka Raiskinennel (a játék üzletág alelnöke), Pasi Pölönennel (a játékkiadásért felelős igazgató) és Nada Usinával (az Egyesült Államok-béli játék üzletág igazgatója) készült interjúk kínálnak mélyebb betekintést.

A magazinban emellett rengeteget megtudhatunk a legújabb N-Gage játékokról, például soha nem látott képeket tekinthetünk meg a Pathway to Glory játékból, amelynek gyártójával, Toni Virhiä-val készült interjú is olvasható a lapban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés