Connect with us

Hirdetés

technokrata

The Elder Scrolls Travels: Shadowkey az N-Gage-en

Kütyük

The Elder Scrolls Travels: Shadowkey az N-Gage-en

A Nokia bejelentette, hogy a ZeniMax Media csoport egyik vállalatával, a Vir2L Studios-zal együttműködésben megjelenteti a The Elder Scrolls Travels: Shadowkey játékot az N-Gage platformon.

A Bethesda Softworks rendkívül népszerű Elder Scrolls sorozatán alapuló Shadowkey folytatja a szerepjátékok rajongóit már több mint tíz éve elbűvölő hőstörténetet.

A Shadowkey-ben a zord tájak, ősi templomok, bandák rejtekhelyei, és gyilkos barlangok hatalmas, háromdimenziós fantáziavilágát fedezhetjük fel. Miközben a Shadowkey hatalmát kutatjuk, több mint ötven különböző ellenséggel kell szembe néznünk. Az élményt egészen személyessé tehetjük, ha választunk egyet a klasszikus Elder Scrolls szereplők, többek között a bérgyilkos, a barbár, a harci mágus, a lovag, a sötét elf, a vándor, az idéző és a tolvaj közül. (Assassin, Barbarian, Battlemage, Knight, Nightblade, Rouge, Spellsword, Sorcerer, Thief.)

˝Az Elder Scrolls sorozat kedvelőit elbűvöli majd a Shadowkey N-Gage-en megjelent változatának minősége és a részletek kidolgozottsága˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia Játék üzletágának játékkiadásért felelős igazgatója. ˝Nagyszerű együttdolgozni ilyen elkötelezett csapattal annak érdekében, hogy az N-Gage platform erejét valóban kiaknázó, különleges Elder Scrolls történetet alkossunk meg˝.

˝A mobiljátékok piaca lassan felnő, a Shadowkey pedig a mobil szerepjáték következő szintjét képviseli˝ – mondta Todd Howard, a The Elder Scrolls sorozat vezető producere. ˝Nem hittem, hogy ilyen hamar sikerülhet egy teljesen háromdimenziós, izgalmas akciókkal és környezettel teli, saját nézőpontból játszható szerepjátékot megalkotni, de az N-Gage platform egyértelműen a mobilkészülékeken látott legszínvonalasabb háromdimenziós élményt biztosítja˝.

A Shadowkey tervezésében az eredeti, díjnyertes Elder Scrolls csapat is részt vett annak érdekében, hogy lebilincselő és izgalmas egyszereplős játék szülessen. Ez azonban még nem minden. A Shadowkey a Bluetooth vezeték nélküli technológia révén négyszereplős változatban is játszható, az egyszereplős játékhoz pedig számtalan szolgáltatás, például letöltések, ranglista, és a játékosok közössége érhető el az N-Gage arénában.

˝A Shadowkey gazdag és változatos játék, amely hű marad az Elder Scrolls világához˝ – mondta Douglas Frederick, a Vir2L Studios elnöke. ˝Ezt a játékfajtát a Morrowind csapat művészei teremtették meg, akik nem csupán a The Elder Scrollshoz hasonlóan díjnyertes sorozatok megjelenésére és hangulatára jelentenek garanciát, hanem azok minőségére is˝.

A Vir2L Studios és a TKO Software Inc. által fejlesztett The Elder Scrolls Travels: Shadowkey kizárólag az N-Gage platformon elérhető. A játék szállítása 2004 utolsó negyedévében indul.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés