Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens Mobile szoftverhírek

Kütyük

Siemens Mobile szoftverhírek

Friss hírek a Siemens Mobile háza tájáról: az SX1 új fimrware-t kapott, a gyártó nemrégiben bejelentett legújabb mobiltelefonjai pedig gyárilag az Elkware nevezetű fejlesztőcég szoftvereivel lesznek ellátva.

Az SX1-es okostelefon Version 7 típusjelű legújabb firmware szoftverének legfontosabb újításai közé tartozik, hogy a beépített digitális fényképezőgép éjszakai üzemmódban, immár rossz fényviszonyok mellett is kiváló minőségű képeket képes készíteni, ezenkívül pedig a gyártó állítása szerint az új firmware hosszabb készenléti időt tesz lehetővé. Az új szoftver a Siemens internetes oldalairól ingyenesen letölthető.

Ide kapcsolódó hír, hogy a közelmúltban debütált C65, CX65 és M65 típusjelzésű Siemens mobiltelefonokon Elkware fejlesztésű szoftverek teljesítenek szolgálatot, így többek közt egy virtuális háziállat, a Photo Pet is beköltözik ezen mobilokra. A Photo Pet nevéhez méltó módon a telefonokkal készített fényképekkel ˝etethető˝, multimédiás üzenetek segítségével pedig más Photo Petekkel is képes kommunikálni. Az M65 részét képező Armageddon Agents egy klasszikus taktikai játék, a CX65-re gyárilag telepített Contest Arena Pro pedig egy SMS-ek segítségével egymás ellen is játszható lövöldözős játék.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés