Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három új palmOne PDA a láthatáron

Kütyük

Három új palmOne PDA a láthatáron

A brit PC Pro magazin értesülései szerint a palmOne hamarosan három új kéziszámítógéppel – név szerint a Zire 72-vel, a Zire 31-gyel, valamint a Tungsten E2-vel – fog előrukkolni.


A 11,5 centiméter hosszú, 7,7 centiméter széles és 1,5 centiméter vastag palmOne Zire 72 lelke egy 312 MHz-es frekvencián üzemelő mikroprocesszor, valamint 32 MB memória. A 320×320 képpontos felbontással rendelkező kijelzővel ellátott újdonság integrált digitális fényképezőgépének segítségével maximum 1,2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, de a készülék ezenkívül természetesen MP3, illetve videolejátszásra is alkalmas.

A belépőszintű Zire 21 közvetlen utódjának tekinthető palmOne Zire 31 egy 200 MHz-es órajelű Intel processzor, valamint 16 MB memória köré épül, színes kijelzője pedig 160×160 pixeles felbontással rendelkezik.

A palmOne az említett két Zire mellett hamarosan egy vadonatúj Tungsten modellel, az E2-vel is meg kíván jelenni a piacon. A vezeték nélküli Bluetooth technológiát támogató kéziszámítógép a pletykák szerint 320×480 képpontos felbontású folyadékkristályos kijelzővel büszkélkedhet majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés