Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG 2004-es új mobiljai a hazai piacon

Kütyük

Az LG 2004-es új mobiljai a hazai piacon

Az LG a közelmúltban három új mobiltelefont mutatott be.


A koreai elektronikai óriás 2004-es kínálatában található a LG G7100-as modell, melynek különlegessége, hogy 270 fokkal elforgatható és akár kétféleképpen is használható. Az ezüst és a sötétkék színek kombinációja, valamint a fémszínű, könnyen kezelhető billentyűzet elegáns külsőt kölcsönöznek a készüléknek. A 65 ezer színes, 128×160 pixel felbontású belső LCD kijelzővel felszerelt mobiltelefon 256 színes külső kijelzővel is rendelkezik, amely OLED típusú. A kamerával készített kép minőségéhez a beépített vaku, valamint a négyszeres zoom is nagymértékben hozzájárul. Az elkészített képeket csatolt szöveg vagy hangállomány kíséretében multimédiás üzenetként továbbküldhetjük. A Java letöltésen kívül a telefon rendelkezik GPRS adatátviteli lehetőséggel is.

Ugyancsak most debütált az 5400-as modell, amely a G7100-hoz hasonló formavilággal rendelkezik, de nagytestvérénél valamivel kisebb és lágyabb vonalvezetés jellemzi. A készülék kijelzője ugyancsak 65 ezer szín megjelenítésére alkalmas, alapszolgáltatásai közé tartozik az MMS, a GPRS és a JAVA, a telefon és a számítógép közötti kommunikáció pedig vagy infravörös porton vagy adatkábelen keresztül történhet.

Az LG G5300i szintén új készülék, amely ez előző két modelltől eltérően nem kagyló alakú, hanem hagyományos formájú. Ezen a készüléken a bejövő hívásokat 40 szólamú, tetszés szerint választható polifónikus dallamok jelzik. JAVA játékok letöltése, MMS és GPRS szolgáltatások az előbb említett készülékekhez hasonlóan az 5300-asra is jellemzőek, akárcsak a valós színvilágot megjeleníteni képes 65 ezer színű kijelző.

Az LG Electronics 2003-ra a világ ötödik mobiltelefon gyártó vállalatává lépett elő, megelőzve olyan neves gyártókat is mint a Sony Ericsson vagy az Alcatel.

A készülékek 2004. április 1-től kaphatóak a Pannon GSM értékesítési hálózatában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés