Connect with us

Hirdetés

technokrata

EDGE képes vadonatúj LG mobilok a láthatáron

Kütyük

EDGE képes vadonatúj LG mobilok a láthatáron

Az LG Electronics bejelentette, hogy egész sor új mobiltelefont kíván kifejleszteni az Analog Devices (ADI) és a TTPCom EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution) technológiáira építkezve.

Az LG első ilyen vadonatúj, EDGE kompatibilis készüléke, a szétcsúsztatható A7100-s modell lesz, melyben az ADI-féle Blackfin SoftFone for EDGE nevezetű chipkészlet, illetve a TTPCom EDGE protokoll szoftvere és alkalmazás megoldása teljesít szolgálatot.

A háromsávos (GSM 850/1800/1900 MHz) működésre képes készülék természetesen éppúgy használható GPRS, mind EDGE hálózatokban, a két adatátviteli rendszer közötti váltás pedig teljesen automatikusan megy végbe. Az MMS képes LG A7100 negyvenszólamú polifonikus csengőhangokkal van ellátva, képes az MPEG4 formátumú videóanyagok lejátszására, Java kompatibilis és természetesen a WAP böngésző sem hiányozhat róla.

˝Az Analog Devices Blackfin SoftFone for EDGE chipsete és a TTPCom-féle EDGE szoftver platform az ipar élvonalába tartozik. Partnereink flexibilitásának ékes bizonyítéka, hogy az említett EDGE megoldások licenszeinek megvásárlása és első EDGE mobiltelefonunk bejelentése között mindössze hat hónap telt el˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Skott Ahn, a dél-koreai székhelyű LG Electronics mobiltelefonok fejlesztésével foglalkozó részlegének az alelnöke.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés