Connect with us

Hirdetés

technokrata

VGA kijelzős új Asus kéziszámítógép

Kütyük

VGA kijelzős új Asus kéziszámítógép

Az Asus egy a Toshiba által nemrégiben bejelentett e800-as hasonló, VGA felbontású kijelzővel szerelt Pocket PC-vel kíván megjelenni a piacon.

A keresztségben MyPal A730 nevet kapott újdonság folyadékkristályos kijelzője páratlanul magas, egész pontosan 640×480 pixeles felbontással rendelkezik, ezenkívül pedig többek közt egy integrált digitális fényképezőgép, egy Bluetooth kontroller, valamint egy W-LAN vezérlő is a részét képezi.

A tajvani székhelyű gyártó fényképet sajnos még nem hozott nyilvánosságra legújabb kéziszámítógépéről, azt mindenesetre már elárulták a cég munkatársai, hogy a MyPal A730 137 milliméter hosszú, 79 milliméter széles, 17 milliméter vastag és egész pontosan 184 grammot nyom a mérlegen. Ezek alapján elmondható, hogy az Asus PDA-ja valamivel kisebb és könnyebb mint a Toshiba cikk elején említett új Pocket PC-je.

Az Asus ígéretet tett arra, hogy a MyPal A730 már nyár elején meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban, a várható árral kapcsolatban azonban egyelőre nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés