Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mitac Mio 8390: Windows Mobile 2003 szoftveres tajvani okostelefon

Kütyük

Mitac Mio 8390: Windows Mobile 2003 szoftveres tajvani okostelefon

A Mitac megkezdte első Windows Mobile 2003 for Smartphone operációs rendszerű okostelefonja kereskedelmi forgalmazását.

A sokak által várva várt nagy tudású készülék a világ harmadik olyan okostelefonja, mely a Microsoft említett legújabb mobil szoftvere köré épül. A tajvani székhelyű és kis hazánkban egyre ismertebb vállalat második okostelefonja háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes és elődjénél nagyobb teljesítményű, valamint szélesebb szolgáltatási körű.

A széthajtható kialakítással rendelkező Mitac Mio 8390 típusjelzésű okostelefon külső kijelzője sajnos nem színes, hanem csak monokróm, azonban ezzel együtt tökéletesen alkalmas a hívófelek, az akkumulátor töltöttség és a térerő megjelenítésére. A 2,2 colos képátlóval rendelkező belső főkijelző ezzel szemben színes, még pedig olyannyira, hogy nem kevesebb mint 262.144 színárnyalat megjelenítésére képes.

A negyvenszólamú polifonikus csengőhangok és MP3 formátumú zenefájlok megszólaltatására minden további nélkül képes Mitac újdonság a mai trendnek megfelelően integrált digitális fényképezőgéppel is el van látva, melynek segítségével maximum 640×480 pixeles (VGA) felbontású fotók készíthetők. A telefon alaphelyzetben 16 MB memóriával büszkélkedhet, de az SD (Secure Digital) és MMC (MultiMediaCard) memóriakártyák fogadására hivatott bővítőhelynek köszönhetően a Mio 8390 tulajoknak vélhetően nem lesznek memória szűkében. A készülék javasolt végfelhasználói ára 475 dollár, vagyis mintegy 98 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés