Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ami a szívemen, a mobilomon: Valentin-napi tartalmak a Pannon GSM-től

Kütyük

Ami a szívemen, a mobilomon: Valentin-napi tartalmak a Pannon GSM-től

A Pannon GSM idén ismét különleges operátorlogókkal, képüzenetekkel és csengőhangokkal édesíti meg Valentin nap ünnepét.

A toplistás sztárok dalai mellett romantikus képek és szívhez szóló üzenetek várják, hogy egy-egy mobilost képviselve szerelmet vallhassanak valakinek…

A Valentin nap ünneplésének hazánkban viszonylag új keletű szokásával közel egyidős hagyomány, hogy a Pannon GSM alkalmi képüzenetekkel és operátorlogókkal, illetve a legjobb szerelmes dalok csengőhang-átirataival emlékezik meg a jeles napról.

Az idei ünnepi kínálat is számos különlegességet tartogat. Az andalító vagy éppen vérpezsdítő dallamok között megtalálható Avram Rousso ˝Amor˝ című dala vagy az ˝Egyedül˝ Berytől és Váczi Esztertől, de éppúgy letölthető Zsédenyi Adrienn slágere, a ˝Szeress Most˝, mint Király Linda, a Romantic vagy Beyonce legjobb dalai.

A hang elszállhat, de a kép megmarad: a klasszikus romantikus témáktól a szerelmes rajzfilmfigurákon át a szavakkal megerősített vallomásig terjed a Pannon GSM által kínált operátorlogók és képüzenetek választéka. Az előbbiek – csakúgy mint a csengőhangok – két külön formátumban: Nokia típusú, illetve más gyártmányú mobilkészülékekre egyaránt letölthetőek.

A Pannon GSM mindhárom Valentin napi tartalomszolgáltatása az 1774-es hívószámra elküldött emelt díjas szöveges üzenetben rendelhető meg; egy SMS díja bruttó 300 Ft.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés