Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már folynak az első WLAN kompatibilis 3G mobiltelefonok tesztjei

Kütyük

Már folynak az első WLAN kompatibilis 3G mobiltelefonok tesztjei

Az NTT DoCoMo munkatársai egy olyan új mobiltelefon prototípusával végeznek teszteket, mely nem csak a villámgyors harmadik generációs hálózatokban, hanem a vezeték nélküli LAN-okban is használható.

A legnagyobb japán mobiltelefonos szolgáltatóként jegyzett vállalat munkatársai azzal kapcsolatban egyelőre nem kívánnak nyilatkozni, hogy ez az újgenerációs, több üzemmódú mobiltelefon pontosan mikor jelenik meg a kereskedelmi forgalomban.

A különleges készülékről tudni lehet, hogy 30 milliméteres vastagsággal, illetve 123 grammos tömeggel rendelkezik. A fejlesztők elmondása szerint a telefon már jelen fejlettségi szintjén is jól használható, azonban még sok munkát kell elvégezni ahhoz, hogy mindkét üzemmódjában tökéletesen működjön.

Különböző források tudni vélik, hogy a világ legnagyobb fogyasztói elektronikus gyártói között nyilvántartott Sony hasonló, WLAN kompatibilis harmadik generációs mobiltelefonok kifejlesztésén dolgozik. A Nihon Keizai Shimbun című japán üzleti napilap értesülései szerint a Sony ezen készülékei leghamarabb 2010-ben jelennek majd meg a kereskedelmi forgalomban, azonban Shinji Obana, a Sony szóvivője ezen értesülést nem kívánta megerősíteni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés