Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lehetővé válik a mobilos pénzátutalás a DoCoMo-nál

Kütyük

Lehetővé válik a mobilos pénzátutalás a DoCoMo-nál

Japán legnagyobb mobilszolgáltatója, az NTT DoCoMo szerdán jelentette be, hogy új szolgáltatást tervez indítani, mellyel az előfizetők pénzt utalhatnak egymás mobilszámára.

Az online jelentkezés után a felhasználók úgy küldhetnek egy másik DoCoMo előfizető bankszámlájára pénzt, hogy annak banki adatait nem ismerik. Az összeget a feladó mobilszámlájához csatolják, mondta el a cég szóvivője, Taishi Hoshino. Reményeik szerint még a nyáron elindulhat az új szolgáltatás.

A döntést a bankszektor deregulációja tette lehetővé, ami a nem pénzügyi cégek számára is engedélyezi bizonyos szolgáltatások nyújtását, mint a készpénzfelvétel, az átutalás, vagy a személyi kölcsön. A tranzakcióknak várhatóan 30 ezer jenes havi limitje lesz. Az olyan részletek, mint a szolgáltatás díjazása, vagy hogy a DoCoMo melyik bankkal lép partnerviszonyba, hamarosan eldőlnek.

A cég mostantól inkább a szolgáltatásokra és a technológiákra akar koncentrálni, mint új előfizetők megszerzésére, a piac ugyanis telített, és fogy a népesség, írta meg a Yahoo! News.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés