Connect with us

technokrata

Fergeteges mobil- és PDA-show a Westel Enternetben

Kütyük

Fergeteges mobil- és PDA-show a Westel Enternetben

A Westel Enternet kétnapos különleges multimédiás bemutatójára a Computer Panoráma magazin közreműködésével 2003. december 3-án és 4-én, szerdán és csütörtökön, mindkét napon 11 és 18 óra között kerül sor.

A két nap rendkívüli programcsemege minden mobilrajongó számára, hiszen a legnevesebb gyártók legújabb termékeit és alkalmazásait tekinthetik meg.

December 3.: Mobilnap
Kiállító cégek többek között az Alcatel, Alphacell, LG, Mitac, Motorola, Nokia, Panasonic, Sagem, Samsung, Siemens, Sony Ericsson.
A bemutatón a legújabb termékekkel több izgalmas multimédiás alkalmazást és szolgáltatást is ki lehet próbálni, mint például nyomtatás bluetooth-os mobillal, csengőhangszerkesztés és MP3-dallamok letöltése, video- és MMS-készítése, valamint küldése, mobil internet, testre szabott WAP, adatkommunikáció GPRS- és EDGE-rendszereken és még sok egyéb érdekesség.

December 4.: PDA nap
A tavalyi sikerprogram folytatása olyan gyártók legújabb termékeivel, mint az Assus, DEL, Handspring, HP, Mitac Mio, Sony, Q-tek, valamint a Toshiba, a Palm és a Fujitsu-Siemens, a Tungsten a Macropolis bemutatásával.
A színes termékválaszték mellett számtalan izgalmas alkalmazás is bemutatásra kerül a PDA-k világából. Kiderül hogyan tud PDA-val vonalkódot olvasni, navigálni, vagy a WLAN-t használni. A különleges C-Pen-, E-book- és bluetootheszközök a BL Marketing, több különleges navigációs alkalmazás, Garmin termékek és egyéb érdekesség a Helymeghatározó Bolt részéről kerülnek bemutatásra.

A bemutatókon több hasznos kiegészítő termék is megtekinthető lesz a Hama, a Covertec és az SKS közreműködésével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin