Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fergeteges mobil- és PDA-show a Westel Enternetben

Kütyük

Fergeteges mobil- és PDA-show a Westel Enternetben

A Westel Enternet kétnapos különleges multimédiás bemutatójára a Computer Panoráma magazin közreműködésével 2003. december 3-án és 4-én, szerdán és csütörtökön, mindkét napon 11 és 18 óra között kerül sor.

A két nap rendkívüli programcsemege minden mobilrajongó számára, hiszen a legnevesebb gyártók legújabb termékeit és alkalmazásait tekinthetik meg.

December 3.: Mobilnap
Kiállító cégek többek között az Alcatel, Alphacell, LG, Mitac, Motorola, Nokia, Panasonic, Sagem, Samsung, Siemens, Sony Ericsson.
A bemutatón a legújabb termékekkel több izgalmas multimédiás alkalmazást és szolgáltatást is ki lehet próbálni, mint például nyomtatás bluetooth-os mobillal, csengőhangszerkesztés és MP3-dallamok letöltése, video- és MMS-készítése, valamint küldése, mobil internet, testre szabott WAP, adatkommunikáció GPRS- és EDGE-rendszereken és még sok egyéb érdekesség.

December 4.: PDA nap
A tavalyi sikerprogram folytatása olyan gyártók legújabb termékeivel, mint az Assus, DEL, Handspring, HP, Mitac Mio, Sony, Q-tek, valamint a Toshiba, a Palm és a Fujitsu-Siemens, a Tungsten a Macropolis bemutatásával.
A színes termékválaszték mellett számtalan izgalmas alkalmazás is bemutatásra kerül a PDA-k világából. Kiderül hogyan tud PDA-val vonalkódot olvasni, navigálni, vagy a WLAN-t használni. A különleges C-Pen-, E-book- és bluetootheszközök a BL Marketing, több különleges navigációs alkalmazás, Garmin termékek és egyéb érdekesség a Helymeghatározó Bolt részéről kerülnek bemutatásra.

A bemutatókon több hasznos kiegészítő termék is megtekinthető lesz a Hama, a Covertec és az SKS közreműködésével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés