Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már te is feltöltheted saját gömbpanoráma fotóidat a Google Street View-ba

Kütyük

Már te is feltöltheted saját gömbpanoráma fotóidat a Google Street View-ba

Már nem csak az utakon, de az éttermekben, a kávézókban, a legszebb parkokban és szinte bárhol körülnézhetünk a világban.

A Google Street View egy fantasztikus funkcióval bővítette ki digitális térképeinket, azonban kizárólag az utakról, a Google saját autói által készített fotókon keresztül nézhettünk körbe.

A keresőóriás ma egy újdonsággal bővítette a Street View applikációját (már letölthető Androidra és iOS-re), mellyel már saját gömbpanoráma/panoráma képeinket is feltölthetjük, így a jövőben szinte bárhol körbenézhetünk, ahol már megosztottak egy ilyen képet.

A nagyszerű az, hogy nem csak a Google kameránál is megszokott módon rögzíthetjük a képeket telefonunkkal, hanem külső 360 fokos kameraegységeket is csatlakoztathatunk. A “Collections” és a “Explore” füleken böngészhetünk a vállalat és a felhasználók által közzétett fotók között. Gondoljunk bele, pár éven belül már nem csak az utakon, de az éttermekben, a kávézókban, a legszebb parkokban és szinte bárhol körülnézhetünk a világban.

Forrás: Google



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés