Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spatilaizer Environ: fejlett audió technológia mobilokba

Kütyük

Spatilaizer Environ: fejlett audió technológia mobilokba

A Spatializer Audio Laboratories bejelentette, hogy a Vodafone készülék kínálatában hamarosan fel fog tűnni egy olyan új mobiltelefon, konkrétan a Sanyo V801SA típusjelzésű készülék, mely a világon elsőként van felvértezve a vállalat újgenerációs audió technológiáival.

A keresztségben Spatializer Environ nevet kapott technológia lelke nem más, mint egy fejlett, kifejezetten mobil alkalmazási célokra kifejlesztett, ultra-alacsony fogyasztású digitális processzor, valamint egy különleges hangszórórendszer. A cég munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a Spatializer Environ megoldás nem csak kiváló hangminősége, hanem egyben rendkívül kompakt kialakítása révén is figyelmet érdemel.

A Sanyo V801SA a megszokottól eltérően nem egy, hanem rögtön két hangszóróval van ellátva, így segítségével a sztereó hangok megszólaltatása sem ütközik különösebb nehézségekbe. A harmadik generációs mobiltelefonra a felhasználók letölthetik kedvenc digitális zenei felvételeiket, illetve csengőhangjaikat, és minden korábbinál kiválóbb hangminőségben élvezhetik azokat.

Örömmel vesszük, hogy a Sanyo a világon elsőként a gyakorlatban is alkalmazni kívánja Spatilaizer Environ technológiánkat, és bízunk benne, hogy ez még csak a kezdet, vagyis, hogy a jövőben számos olyan új mobil készülék lát majd napvilágot, mely a mi fejlett audió megoldásainkra fog épülni – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Henry R. Mandell, a Spatializer Audio Laboratories elnök-vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés