Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kezdőütés a Tiger Woods PGA TOUR 2004 játékban az N-Gage-en

Kütyük

Kezdőütés a Tiger Woods PGA TOUR 2004 játékban az N-Gage-en

A Nokia és az Electronic Arts (EA) bejelentette a Tiger Woods PGA TOUR 2004 megjelenését az N-Gage játékgépen.

A golfrajongóknak minden eddiginél jobb játékélményben lesz majd részük az N-Gage-en. A játék jelentős mértékben kihasználja a készülék csatlakozási funkcióit.

˝Az N-Gage Aréna szolgáltatásait is tartalmazó első sportjáték, a Tiger Woods PGA TOUR 2004 a mobilvilágba is elhozza a golf izgalmas és feszültséggel teli hangulatát˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia Mobile Phones Szórakoztatási és Média üzletágának játékkiadásért felelős igazgatója. ˝Az N-Gage játékgép többszereplős funkciói teljesen újfajta golfélményt tesznek lehetővé a mobil készüléken. Mostantól a legfanatikusabb golfrajongók mindig magukkal vihetik a golf élményét, bárhová is menjenek˝.

˝A játékosok egy újabb EA programnak örülhetnek az N-Gage-en˝ – mondta Nancy Smith, az EA észak-amerikai kiadásokért felelős ügyvezető alelnöke. ˝A Tiger Woods PGA TOUR kedvelői mostantól kezdve bárhol játszhatnak és versenyezhetnek˝.

Az N-Gage készüléken futó Tiger Woods PGA TOUR 2004 játékkal bárhol, bármikor hihetetlenül valósághű golfélményben lehet részünk. A fejlett játékfizikának köszönhetően a játékosok eddig nem látott mértékben kézben tarthatják az irányítást, és az Amatőrtől a Mester fokozatig haladva különböző érmeket és pénzdíjakat nyerhetnek. A játékosok az N-Gage Arenán keresztül közzétehetik legjobb pontszámaikat, golf-erőpróba fokozásához pedig új pályákat is letölthetnek.

Az N-Gage játékgéphez készült Tiger Woods PGA TOUR 2004 2004 első negyedévétől kezdve kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés