Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SCH-V410: 260 ezer színes LCD, videofelvevő, MP3 lejátszó

Kütyük

Samsung SCH-V410: 260 ezer színes LCD, videofelvevő, MP3 lejátszó

A dél-koreai székhelyű Samsung lerántotta a leplet legfrissebb mobiltelefon újdonságáról, melynek segítségével nem csak digitális fényképeket, hanem akár kétórányi videofelvételt is lehet készíteni.

A kagylóhéj formájú Samsung SCH-V410 érdekességei közé tartozik többek közt az MP3 lejátszási funkció, illetve a különböző fogyasztói elektronikus termékek távirányítási képessége.

Az SCH-V410 segítségével akár gyenge fényviszonyok mellett is kiváló fényképeket lehet készíteni, ami a készülék integrált vakujának köszönhető. Mivel a Samsung fejlesztői nem spóroltak a készülék integrált memóriáján, az SCH-V410 akár kétórányi mozgóképet is képes rögzíteni, illetve eltárolni. A videóanyagokat a telefon belső főkijelzőjén lehet megtekinteni, mely TFT (Thin Film Transistor) technológiájú LCD nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. A készülék külső kijelzője 16 szürke színárnyalat megjelenítésére képes és a legfejlettebb OLED technológiára épül.

A CDMA2000 1x hálózatokban használható Samsung SCH-V410 Dél-Koreában a jövő héttől kezdve lesz megvásárolható, még pedig 700 ezer koreai wonos, vagyis mintegy 131 ezer forintos áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés