Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Siemens bejelentette a CL55-öt

Kütyük

A Siemens bejelentette a CL55-öt

A Siemens hivatalosan bejelentette legújabb mobiltelefonját, az elsősorban a kínai piacra szánt CL55-ös készüléket.

A szétnyitható kialakítással rendelkező, ezüst, vörös és kék színekben kapható Siemens CL55 kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésre képes, és a mai elvárásoknak megfelelően GPRS (Class 8) kompatibilis, ezenkívül pedig akár multimédiás üzenetek, illetve elektronikus levelek is küldhetők a segítségével.

A negyvenszólamú polifónikus csengőhangokkal ellátott készülék újdonság belső főkijelzője 128×160 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, külső monokróm kijelzője pedig 96×64 pixeles felbontással rendelkezik. A Siemens CL55-ről természetesen a WAP böngésző sem hiányozhat, ezzel szemben a telefon nem Java kompatibilis, nincs benne Bluetooth kontroller és infravörös port, és esetében az integrált digitális fényképezőgépet is hiába keressük, noha külsőleg csatlakoztathatunk hozzá kamerát.

A mindössze 79 gramm tömegű Siemens CL55-öt 750 mAh-s lítium-ion akkumulátorral szereli a német gyártó, mely energiaforrás optimális esetben 5 órás beszélgetési, illetve 100 órás készenléti időt tesz lehetővé. A Siemens munkatársai ígéretet tettek arra, hogy a CL55 még ebben a hónapban meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban, az új készülék árát azonban egyelőre nem kívánták elárulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés