Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ első automata fókuszos kamerás mobilja

Kütyük

A világ első automata fókuszos kamerás mobilja

Japán vezető mobiltelefon operátora, az NTT DoCoMo bejelentette a világ első automata fókusz szolgáltatással rendelkező mobiltelefonját, a P505iS típusjelzésű készüléket.

A P505iS a szolgáltató második olyan 505iS sorozatú, i-mode kompatibilis mobiltelefonja, melynek segítségével akár 1,28 megapixeles felbontású képek is készíthetők. A készülék újdonság 2,4 colos képátlóval és 240×320 pixeles felbontással rendelkező TFT (Thin Film Transistor) fő kijelzője 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes, külső monokróm STN LCD-je pedig 96×25 pixeles felbontású.

A szétnyitható kialakítással rendelkező P505iS összecsukott állapotában 110 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 25 milliméter magas, tömege pedig 123 gramm. Az ezüst, vörös és kék színben kapható telefon akkumulátora egy feltöltéssel mintegy 145 perces beszélgetési időt, illetve 500 órás készenléti időt biztosít.

A P505iS integrált memóriája a mai elvárásoknak megfelelően memóriakártyák segítségével könnyedén bővíthető. A készülék segítségével egy 16 MB kapacitású mini SD (Secure Digital) kártyára akár 55 percnyi hangfelvétel is készíthető. Érdekesség, hogy a készülékkel készített digitális fényképeket egy arra alkalmas kábel segítségével televíziós készülékeken is meg lehet tekinteni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés