Connect with us

Hirdetés

technokrata

A mobil webes fejlesztések kapcsán összefog egymással a Microsoft és a Vodafone

Kütyük

A mobil webes fejlesztések kapcsán összefog egymással a Microsoft és a Vodafone

A Microsoft és a Vodafone egyesíti erejét a webes szolgáltatási szabványok mobil eszközök irányába történő kiterjesztése érdekében, melynek következtében a rendkívül nagy és dinamikusan fejlődő mobil piac végre megnyílhat a webes szolgáltatásokkal foglalkozó fejlesztő cégek számára.

A világ legnagyobb szoftvercégeként jegyzett Microsoft és a világszerte komoly érdekeltségekkel rendelkező mobil operátor, a Vodafone a napokban Genfben zajló ITU Telecom 2003 szakkonferencia keretein jelentette be együttműködési megállapodását.

Szakértők szerint a két vállalat együttműködése révén a webes szolgáltatásokkal foglalkozó fejlesztők minden eddiginél könnyebben és egyszerűbben folytathatnak majd a mobil eszközökkel kapcsolatos fejlesztéseket. A Microsoft és a Vodafone vezetői a bejelentés kapcsán elmondták, hogy amennyiben minden jól megy, akkor az együttműködési szerződés első kézzel fogható eredményei már a jövő esztendőben meg fognak jelenni a piacon.

Célunk nem más, mint, hogy újszerű integrált alkalmazások révén közelebb hozzuk egymáshoz a mobil és a PC-s világot – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Ian Maxwell, a Vodafone stratégiai kapcsolatokkal foglalkozó részlegének igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés