Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia-Visa: új mobil tárca alkalmazás

Kütyük

Nokia-Visa: új mobil tárca alkalmazás

A Nokia és a Visa a mobil fizetési szolgáltatásokat érintő együttműködési szerződésről számolt be.

A két nagyvállalat partnerkapcsolata a közeljövőben debütáló Nokia mobiltelefonok új tárca alkalmazásaira, illetve a Verified by Visa nevezetű szolgáltatásra fókuszál. A világ elsőszámú mobiltelefon gyártó cégeként jegyzett Nokia a 6220, illetve 6600 típusjelzésű készülékeit látja el elsőként a tárca alkalmazás legújabb verziójával, mely az ígéretek szerint minden korábbinál egyszerűbb és kényelmesebb használattal kecsegteti a mobil tulajdonosokat.

A Nokia új alkalmazása révén lehetőség nyílik számos személyes információ, így például többek közt felhasználói nevek, jelszavak, illetve Visa bankkártya adatok mobil készülékekben történő tárolására, ezen információkat pedig a későbbiekben könnyedén fel lehet majd használni különböző regisztrációs, illetve tranzakciós műveletek végrehajtásakor.

Az új Nokia készülékek mobil tárcáját feltöltheti egyrészt a mobil szolgáltató, vagy az adott bankkártya kiadója, de természetesen manuális feltöltési lehetőség is létezik. A tárcában tárol adatok megbízható titkosítási technológiával vannak levédve és csak a megfelelő tárca PIN kód segítségével érhetők el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés