Connect with us

Hirdetés

technokrata

Veszélyes akkumulátor töltőket hív vissza a Sony Ericsson

Kütyük

Veszélyes akkumulátor töltőket hív vissza a Sony Ericsson

A Sony Ericsson az Egyesült Királyságban visszahívja egyik, több különböző mobiltelefonjával kompatibilis akkumulátor töltőjét, miután kiderült, hogy az adott esetben akár az emberi egészségre is veszélyes lehet.

A japán-svéd vegyesvállalat most reklámokban kéri vásárlóit arra, hogy a hibás töltőket vigyék vissza a vásárlás helyére, ahol természetesen hibátlan töltőt kapnak majd cserébe.

A hibás akkumulátor töltőkről tudni lehet, hogy egy külsős beszállító cég, a thaiföldi székhelyű Delta gyártotta őket, valamint fontos ismertetőjelük a BML 162 099/3 R1A típusjelzés, melytől nem messze a következő felirat olvasható rajtuk: ˝made in Thailand by Delta˝. A külön termékként is megvásárolható eszközt a T68i, T300, T310, valamint T610 típusú Sony Ericsson mobiltelefonok, illetve különböző mobilos kiegészítők mellé csomagolta a gyártó.

Elmondások szerint az Egyesült Királyságban eddig már több olyan baleset is történt, mely a hibás Sony Ericsson töltő számlájára írható. A probléma nem más, mint, hogy a berendezés fedőlapja könnyen eltörhet, ezt követően pedig tűzveszély, illetve áramütés veszélye áll fenn.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés