Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Palm Tungsten W

Kütyük

Megújult a Palm Tungsten W

A Palm elkészítette a Tungsten W vezeték nélküli kéziszámítógép első frissített verzióját, mely elődjéhez képest számos új szolgáltatást vonultat fel.

A gyártó nagyjából egy évvel azt követően döntött első GSM funkciókkal rendelkező kéziszámítógépe, a Tungsten W felfrissítése mellett, hogy az a tavalyi év második felében bemutatkozott a kereskedelmi forgalomban. A 4.1.2 verziószámú Palm operációs rendszerrel ellátott újdonság mind hardveres, mind pedig szoftveres oldalon kisebb-nagyobb módosításokon esett át, és a gyártó szerint mindez elegendő ahhoz, hogy a Tungsten W újult erővel vehesse fel a harcot a Windows Mobile for Pocket PC, illetve UIQ platformra épülő konkurens eszközök ellen.

Újdonságnak számít többek közt a 2.5.2 verziójú VersaMail elektronikus levelezési kliens szoftver, mely a legutóbbi verzió óta többek közt Lotus Notes szinkronizációs lehetőséggel, valamint színes rich-text olvasási képességgel gazdagodott. Az új VersaMail ezenkívül továbbfejlesztett csatolmány támogatást kapott, valamint képes az SSL e-mailek fogadására.

Ugyancsak új az immár 2.1-es verziószámú Web Pro internet böngésző szoftver, mely felhasználói interfészét illetően számos változtatáson esett át, ezenkívül pedig említést kell tennünk a készülék továbbfejlesztett SMS kezelési, valamint karakter beviteli megoldásairól is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés