Connect with us

Hirdetés

technokrata

Információk a Siemens ST55-ről

Kütyük

Információk a Siemens ST55-ről

Napvilágot látott néhány információ morzsa a Siemens egyik közeljövőben érkező vadonatúj mobiltelefonjáról, az ST55 típusjelzésű készülékről.

Ismeretes, hogy a német székhelyű gyártó nemrég Moszkvában kerített sort arra, hogy bejelentse új mobiljait, a low-end kategóriába pozícionált A52-t, az alsó-középkategóriában versenyző C60-at, illetve az első integrált digitális fényképezőgépes Siemens mobiltelefont, az MC60-at. Egyes források korábban tudni vélték, hogy az említett modellekkel egy időben debütál majd az S55 némileg továbbfejlesztett, feltételezhetően S55i típusjelzésű új változata, erre azonban végül is nem került sor, most viszont némi információ került nyilvánosságra egy ST55 típusjelű új Siemens mobilról.

Az egyes Sony Ericsson modellekéhez hasonló kialakítással rendelkező Siemens újdonság végre a kijelző tekintetében is csatlakozni tud a mobiltelefonok élvonalához, ugyanis az ST55 folyadékkristályos kijelzője 120×160 pixeles felbontással rendelkezik, és több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. Említésre méltó, hogy a vadonatúj készülék hátulsó része integrált digitális fényképezőgépet rejt magában, melynek segítségével maximum 640×480 pixeles (VGA) felbontású felvételek készíthetők.

A Siemens ST55 telefonkönyve maximálisan 255 bejegyzés tárolására képes, ezenkívül pedig legfeljebb 50 rövid szöveges üzenetet lehet eltárolni a készülék integrált memóriájában. A Siemens újdonsága Bluetooth, illetve infravörös kontrollert sajnos nem tudhat magáénak, ezzel szemben MMS-t, valamint elektronikus leveleket minden további nélkül küldhetünk a segítségével. Az ST55 piaci debütálásának időpontja, illetve ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés