Connect with us

technokrata

Axelero Internet-elérés a Sulinet Expressz gépein

Kütyük

Axelero Internet-elérés a Sulinet Expressz gépein

Az Axelero Internet a Sulinet Expressz programban részt vevő hardver-beszállítók egy részével megállapodást kötött – így a program keretében értékesített számítógépek mellett a vevők ingyen kipróbálhatják a Világhálót.

Az Axelero Internet megállapodást kötött a következő cégekkel: Hewlett-Packard Magyarország, Albacomp, Fujitsu-Siemens, RCE.

Az Oktatási Minisztérium, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium és a Foglalkoztatási és Munkaügyi Minisztérium indította Sulinet Expressz Program a számítógép-használat elterjedése érdekében biztosít lehetőséget a pedagógusoknak, tanároknak, diákoknak és a diákok szüleinek, hogy adókedvezmény igénybevételével juthassanak otthoni számítógéphez.

˝Az Axelero Internet – a ˝digitális szakadék˝ megszüntetésének részeként – fontosnak tarja azt is, hogy az új felhasználók a számítógépek megismerésével egy időben a világháló használatát is elsajátítsák. Ezért jött létre a megállapodás az Axelero Internet, és a Sulinet Expressz program hardver, illetve szoftver eszközeit szállító cégekkel˝ – áll az Axelero MTI-hez eljuttatott közleményében.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu