Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bluetooth bemutató a Westel Enternetben

Kütyük

Bluetooth bemutató a Westel Enternetben

2003. július 3-án csütörtökön, 11-18 óráig a Westel Enternet nyílt programján a látogatók bepillantást nyerhetnek a Bluetooth technológia jelenébe és jövőbeli lehetőségeibe.

Számos jól ismert és neves cég, többek között a Nokia, Siemens, Sony Ericsson képviselői mutatják be a Bluetooth technológiát használó izgalmas megoldásaikat és eszközeiket. A rendezvényen nemcsak láthatók, hanem kipróbálhatók is lesznek a legújabb mobiltelefonok és fülhallgatós szettek (köztük a Sony, HP, Palm termékei), továbbá a memória-tartó Bluetooth, USB Bluetooth, GPS Bluetooth eszközök is.

A Bluetooth technológia teljes megoldást kínál a különböző mobil eszközök (vagy akár rögzített berendezések is) egymással való összekapcsolására és azok közötti valós idejű, vezeték nélküli hang- és adatátvitelre. Ezzel a Bluetooth technológia használata teljes szabadságot jelent a kényszerű és kusza vezetékek világában.

A mai csúcstechnológiát alkalmazó mobil eszközökben egyre több területen jelenik meg a Bluetooth használata. Így már nem csupán a mobiltelefonokban, hanem digitális fényképezőgépekben, kéziszámítógépekben, notebookokban, nyomtatókban és számos más eszközben is helyet kapott. A Bluetooth vezeték nélküli technológia már készen áll az ipari automatika fejlesztésére, a játéklehetőségek kiszélesítésére is. Egy Bluetooth alkalmazással ellátott toll, táska vagy hűtőszekrény nem csak lehetőség, de napjainkban már valóság is.

A bemutató ideje alatt a látogatók kipróbálhatják a Westel Enternet nyerő alkalmazásait is. A legjobbak között Westel Enternet ajándékcsomagokat és fődíjként egy készülékes Domino csomagot sorsolnak ki. A bemutatót követő időszakban (2003. július 13-ig) egyedi Westel Enternet akció indul Bluettoth termékekre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés