Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone Internet Plusz

Kütyük

Vodafone Internet Plusz

A Vodafone az egy éve bevezetett GPRS szolgáltatását tovább tökéletesíti, s a Vodafone Internet Plusz segítségével olyan elérést biztosít az ügyfelei számára, amely a sebességet jelentősen megnöveli.

A szolgáltatás nemcsak a hazai, hanem a külföldi GPRS hálózatokból is elérhető.

A 2002 júliusában indított GPRS alapú szolgáltatások a mai napig óriási sikernek örvendenek a Vodafone-nál, s több tízezer ügyfél veszi igénybe a mobil Internetet és az ingyenes Vodafone Mail-t is. A mobilszolgáltató úgy döntött, hogy a felhasználói igények kielégítése érdekében további adatátviteli sebesség növekedést biztosít az Internet szolgáltatás eléréséhez. Június 26-tól kerül bevezetésre a Vodafone Internet Plusz, amely egy Magyarországon egyedülálló hálózati megoldás, s jelentős adatátviteli sebesség növekedést biztosít böngészés, E-mail küldés/fogadás vagy éppen egy fájl letöltéséhez. A felhasználók az Internet felgyorsulása mellett az átvitt adatmennyiség csökkenését is tapasztalják, ami egyúttal költségmegtakarítást jelenthet forgalom alapú számlázás esetén.

A Vodafone Internet Plusz minden Vodafone Internet felhasználó számára elérhető, amely magában foglal egy ingyenes szoftvert, amelyet a Vodafone weboldaláról lehet letölteni, s a számítógépre telepítés után a program automatikusan elindul az Internethez való kapcsolódás során. A Vodafone egy független szervezetet, a TÜV-öt kérte fel összehasonlító mérés elvégzésére, amelynek lapján a Vodafone Internet Plusz megoldás legalább 63%-kal gyorsabbnak bizonyult, mint a többi magyarországi mobilszolgáltató által nyújtott GPRS Internet hozzáférés.

GPRS Internet díjak 2003. július 15-től

A Vodafone-nál az alap havidíj továbbra is nettó 2.500 Ft marad, amely havi 200 MB adatforgalmat tartalmaz. Az ügyfelek mintegy 90 százaléka számára a jelenlegi használati szokásai mellett nem következik be árváltozás a Vodafone Internet Plusz használatával. Akik 200 MB-nál nagyobb adatforgalmat bonyolítanak, azoknál kiegészítő sávos díjak kerülnek bevezetésre.

Nyári roaming promóció

A Vodafone felkészülten várja a nyarat, a havidíjas ügyfelek 95 ország 207 mobilhálózatát vehetik igénybe, s 22 ország 27 hálózatán GPRS roamingolhatnak (az európai országokon kívűl már Hong Kongban, Izraelben, Kínában). A feltöltőkártyás ügyfelek 25 ország 41 hálózatát használhatják (többek közt a magyarok által kedvelt turisztikai célpontokat is a környező országokban), s már 14 ország 14 hálózatán lehet feltölteni a kártyákat.

A Vodafone világszerte kedvezményes képüzenet küldési akcióval szeretne ügyfeleinek kedveskedni, s szeretné még jobban népszerűsíteni a képüzenet küldést, hiszen a Vodafone több mint egymilliós ügyféltáborából már 40.000-en használnak MMS képes készülékeket.

Az idén július 1. és szeptember 30. között mind a havidíjas, mind a feltöltőkártyás ügyfelek havi 100 ingyenes MMS üzenetet küldhetnek másik Vodafone számra itthon és 11 külföldi hálózatot használva: Görögország, Olaszország, Spanyolország, Németország, Anglia, Írország, Hollandia, Portugália, Svédország, Franciaország (SFR), illetve Ausztria (Mobilkom). A külföldi Vodafone hálózatot használva nincs extra roaming díj, az itthoni árazás érvényes.

Az itthon is használt rövid hívószámok (1270-ügyfélszolgálat, 170-hangposta, 1751-számlaegyenleg) ugyanúgy működnek 29 ország 57 hálózatán, mint itthon. A Vodafone Eurocall szolgáltatása kedvező áron, könnyen kiszámítható költséggel használható 17 ország 51 hálózatán. A helyi Vodafone (arany) szolgáltatót választva egységes a hívásindítás (nettó 195 Ft) és hívásfogadás (nettó 78 Ft).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés