Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Handspring Treo 600 információk

Kütyük

Új Handspring Treo 600 információk

A Handspring ma bejelentette, hogy az első Treo 600 termékek idén ősszel érkeznek meg Magyarországra. A készülékek árát szeptember elején jelentik be.

˝A terméktervezés során, ha sikerül kisebb méretben előállítani egy készüléket, az gyakran minőségbeli előrelépést is jelent, hiszen a mérnököknek szakítaniuk kell a régi tervezési elvekkel. A Treo 600 valóban áttörést jelent a smartphone készülékek piacán˝ – mondta Jeff Hawkings, a Handspring elnöke és termék-igazgatója. ˝Fejlesztőcsapatunknak nagyon kreatív módon sikerült látványos méretcsökkenést elérni, miközben a készülék kezelhetősége és teljesítménye sokkal jobb lett. Egyben telefon és adatkezelő-eszköz is, így mindkét ˝világ˝ előnyét kínálja.˝

A Treo 600 billentyűzetével a tárcsázás, sms és email írás sokkal könnyebbé válik, mint bármikor korábban, annak ellenére, hogy a készülék mérete jelentős mértékben csökkent. A gombok speciális, domború kialakítása, és gondos kidolgozása teszi gyorssá és egyszerűvé a gépelést. A Treo 600 minden gombja nagyobb, mint a korábbi modelleké. A betűk és számok mérete szintén nagyobb lett, a jobb olvashatóság érdekében.

A Treo 600 termékek ARM processzort és Palm OS 5 operációs rendszert rejtenek, melyek különösen a grafikus feladatokat, adatbázis-műveleteket és multimédiás alkalmazásokat (pl. audió-videó lejátszás) gyorsítják fel. Az öt irányú navigációs rendszer (fel, le, bal, jobb, közép) a szoftveres környezetbe beépülve lehetővé teszi, hogy egy kézzel, egyszerűen és gyorsan váltsunk az alkalmazások között. A szoftveres támogatásnak köszönhetően a QWERTY billentyűzet nem csupán egyszerű adatbevitel eszköz. Például telefonszámokat, alkalmazásokat, vagy akár speciális alkalmazási műveletet (adott weboldal megnyitása, email címzése) rendelhetünk a 26 különböző billentyűhöz, hogy ezután a kért műveletet egyetlen gombnyomással hajthassuk végre.

Új lehetőségként a Handpring Blazer teljes körű, proxy nélküli böngészést tesz lehetővé, segítségével biztonságosan kapcsolódhatunk a vállalati hálózatokhoz, ezenkívül pedig lehetőség van Secure Digital (SD) illetve MMC eszközök csatlakoztatására, ami például MP3 és vezetéknélküli alkalmazásoknál lehet hasznos. A Treo 600 beépített VGA fényképezővel rendelkezik, amellyel képeket készíthetünk és továbbíthatunk, illetve képhívó-azonosítót (picture caller ID) is létrehozhatunk. Kettős hangrendszer felel a kiváló minőségű telefon- és rendszerhangért. A mobilhálózathoz csatlakozásért (különböző verziókban) kétnormás CDMA, vagy négynormás GSM/GPRS adó felel.

Specifikációk:
CDMA Hálózati technológia: Kétnormás CDMA/1xRTT (Észak-Amerika);
GSM Hálózati technológia: Négynormás GSM/GPRS (Amerika, Európa, Ázsia, Ausztrália/Új-Zéland)
Processzor: 144 MHz Texas Instruments ARM
Memória: 32 MB
Kijelző: 160×160 pixel
Fényképező: 640×480 (VGA)
Akku: Újratölthető lítium-ion 1800 mAh, maximum 6 óra beszélgetési idővel (GSM); telefonhasználat nélkül az eszköz kb. 2 hétig használható egy feltöltéssel mindkét modellnél
Szoftver: Palm OS 5.2.1 verzió
Bővítőhely: SD/MMC (SDIO támogatással)
Méret/Súly: 11,2×5,7×2,2 cm, 167,2 g (GSM), 175,7 g (CDMA)
Alkalmazások: termékverziótól függően változik, az alap-alkalmazások::
– Telefon
– Határidőnapló
– Világóra
– POP3 email (csak a GSM verzió)
– Fényképező Képküldő alkalmazással (MMS a GSM verzión)
– Emlékeztető
– Tennivalók
– Böngésző (a Blazer új, proxy nélküli verziója)
– Számológép

A doboz tartalma:: Tervezett kiegészítők (nem a csomag része):
– Treo 600 – Autós szett
– Headset – Bőr tok
– Védőtok – Övcsipesz
– USB HotSync Kábel – Bölcső
– Töltő – USB HotSync és töltőkábel
– Felhasználói kézikönyv – Soros HotSync kábel
– Szivargyújtó-adapter
– Külső akkutöltő csomag
– 3 darabos cerka csomag
– A/C Hálózati töltő
– Nemzetközi utazócsomag
– Teljes méretű, összecsukható billentyűzet



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés