Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bookline – meghatározó szerep a magyar könyvpiacon

Kütyük

Bookline – meghatározó szerep a magyar könyvpiacon

A három évvel ezelőtt indult online antikvárium, a Bookline Magyarország legnagyobb antikvár könyváruháza lett. A régi, használt könyvek értékesítése mellett most a legújabb olvasnivalókkal is bővítik a kínálatot.

Nem telik el hét anélkül, hogy a tulajdonos Morgan Hill fejlesztői csapata ne változtatna a könyváruház virtuális polcain annak érdekében, hogy a kereséseket, könyvvásárlásokat vagy éppen a kedvenc könyvekre leadott előjegyzéseket még könnyebbé, gyorsabbá vagy éppen hatékonyabbá tegyék.

Mára mégsem csak ez a fejlődés egyetlen iránya. „Legnagyobb antikvár könyváruházból a legkisebb újkönyv áruházzá váltunk” – mondják a bookline-osok, ami persze nem azt jelenti, hogy ezentúl elhanyagolnák a használt, de egyre inkább keresett darabokat. (Sőt, egyre több antikvárium csatlakozik kínálatával a rendszerbe.) Mindössze annyiról van szó, hogy a könyvkínálatot még bővebbé szeretnék tenni azáltal, hogy ezentúl kiadókat is integrálnak a rendszerbe, lehetőséget biztosítva ezzel a könyvbarátoknak arra, hogy új könyvek között is kedvükre böngésszenek, vásároljanak.

Az első kiadó, amelynek árukészlete már elérhető a portálról, a Perfekt, amelynek kínálatában elsősorban gazdasági jellegű szak- és tankönyvek (a Bookline-on a Társadalomtudomány/közgazdaság kategóriában) találhatók. A nyár folyamán további kiadók termékei kerülnek a könyváruház kínálatába, őszre pedig már szinte az összes kategóriában találhatunk új kiadású könyveket is – ígérik a szakemberek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés