Connect with us

Hirdetés

technokrata

SMS-ből MMS-t konvertáló új mobil szolgáltatás

Kütyük

SMS-ből MMS-t konvertáló új mobil szolgáltatás

Olaszországban a WIND Telecom a napokban egy olyan új szolgáltatást indított, mely a mobiltelefon tulajdonosok számára lehetővé teszi a hagyományos rövid szöveges üzenetek MMS képüzenetekké, illetve MMS animációkká történő automatikus konvertálását.

Az SMSurprise névre hallgató vadonatúj szolgáltatás a FunMail-féle MMS Platformra épül, és az általános olasz kifejezéseket tartalmazó SMS-eket képes MMS üzenetekké átalakítani, még pedig többek közt Snoopy, Garfield, valamint a South Park szereplőire építkezve.

Andy Baldocchi, a FunMail eladási és marketing részlegének alelnöke az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a WIND Telecom lényegében nem tesz mást, mint a FunMail által kifejlesztett P2P (Peer-to-Peer) technológiát saját márkanév, az SMSurprise alatt biztosítja a mobiltelefon tulajdonosok számára. A FunMail féle speciális MMS technológia az előfizetők szöveges üzeneteit a WIND Telecom grafikáival és animációival párosítja, és így alakít ki egy páratlanul újszerű, vicces szolgáltatást – nyilatkozta Baldocchi, majd hozzátette, hogy szerinte a WIND Telecom jó nevet választott az új szolgáltatás számára, ugyanis az SMSurprise könnyen megjegyezhető, egyedi elnevezés.

Baldocchi elmondta, hogy a cége által kifejlesztett és folyamatosan továbbfejlesztett MMS Platform révén a FunMail partnerei rendkívül rövid idő alatt és nem utolsó sorban nagyon olcsón indíthatnak olyan újszerű MMS szolgáltatásokat, mint amilyen például a P2P MMS küldés, az MMS üdvözlőlap küldés, az MMS képregény, illetve az MMS fotó szolgáltatás.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés