Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kezdődik a “Mátrix” mobiltelefon forgalmazása

Kütyük

Kezdődik a “Mátrix” mobiltelefon forgalmazása

A Mátrix (The Matrix) című nagysikerű hollywoodi kultuszfilm második része, a Mátrix – Újratöltve (The Matrix Reloaded) bemutatásával párhuzamosan a Samsung megkezdi a filmben látható mobiltelefon, az n270 kereskedelmi forgalmazását.

A dél-koreai székhelyű gyártó munkatársai elmondták, hogy a kereskedelmi forgalomban megvásárolható n270 típusjelzésű készülék pontos replikája annak a telefonnak, amelyet a filmvásznakon május 15-én debütáló filmben láthatunk majd.

A Samsung többek közt oly módon kívánja növelni az n270-es mobiltelefon exkluzivitását, hogy minden egyes készüléket jól látható sorszámmal lát el. A telefon kereskedelmi változatának számozása 00002-vel fog kezdődni, ezzel is arra utalva, hogy a 00001-es sorszámú készüléket a Mátrix – Újratöltve című filmben használták. A mindeddig talán legkülönlegesebb Samsung mobiltelefon egyébként speciálisan díszített dobozban jelenik meg a piacon, így az igazi Mátrix rajongók vélhetően nem csak magát a készüléket, hanem annak dobozát is nagy becsben fogják tartani.

A Samsung felfigyelt arra, hogy a filmrajongók részéről milyen óriási várakozás előzi meg a legújabb Mátrix film bemutatását, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a filmben többször is látható n270-es mobiltelefont piacra dobjuk – nyilatkozta Peter Skarzynski, a Samsung mobiltelefonok fejlesztésével foglalkozó részlegének alelnöke. A különleges formavilágú n270 egyébként egy 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes TFT folyadékkristályos kijelzőt tudhat magáénak, mely kijelzőn tökéletes minőségben élvezhetők a Mátrix designnal megáldott menüképek, illetve képernyő pihentetők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés