Connect with us

technokrata

Vodafone: 1 millió ügyfél és 97 százalékos lefedettség

Kütyük

Vodafone: 1 millió ügyfél és 97 százalékos lefedettség

Hazánk legfiatalabb mobiltelefonos szolgáltatója, a Vodafone a mai napon ünnepélyes keretek között jelentette be, hogy előfizetőinek száma alig három és fél esztendő alatt elérte az egymilliót.

Az ez alkalomból tartott sajtótájékoztatón többek közt szó esett arról, hogy a Vodafone immár több mint 97 százalékos lefedettséggel rendelkezik hazánkban, valamint arról, hogy a Vodafone az idei esztendő első negyedévében több új előfizetőt regisztrált, mint a másik két szolgáltató együttvéve.

Büszkék vagyunk rá, hogy az egyre telítettebb mobilpiacon a Vodafone képes a legtöbb ügyfelet megnyerni, s a jövőben sem fog megállni ez a dinamizmus – nyilatkozta Vitai Attila, a Vodafone magyarországi vezéigazgatója.

A Vodafone természetesen ügyfelei és partnerei körében is meg kívánja ünnepelni, hogy előfizetői tábora immár több mint egymillió főt számol. A szolgáltató éppen ezért meghívta hazánkba Michael Flatley-t és tánckarát. Ismeretes, hogy a társulat korábban már járt Magyarországon, s 1999-ben a Fleet of Flames, míg 2000-ben a Lord of the Dance táncprodukciót hozta el a magyar közönségnek. A Budapest Sportarénában május 17-én este megrendezendő előadáson a társulat újfent a Lord of the Dance produkciót fogja előadni. Az előadásra 5000 jegyet SMS játék keretein belül lehet megnyerni, a fennmaradó jegymennyiséget pedig árva és fogyatékos gyermekek, valamint a Vodafone munkatársai és partnerei kapják. A szolgáltató egymilliomodik ügyfele egyébként részt vehet az ausztriai Forma 1-es futamon, még pedig a Ferrari csapat vendégeként.

A sajtótájékoztatón ezenkívül arról is szó esett, hogy a Vodafone minden korábbinál nagyobb figyelmet szentel a különböző jótékonysági, karitatív akciókra, mely célra idén mintegy százmillió forintot kíván fordítani a cég vezetősége.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin