Connect with us

Hirdetés

technokrata

Készülőben az első Asustek mobiltelefon

Kütyük

Készülőben az első Asustek mobiltelefon

Különböző források jelentése szerint a PC-s berkekben jól ismert Asustek Computer nemrégiben szerződést kötött Japán vezető mobiltelefonos szolgáltató cégével, az NTT DoCoMo-val, mely szerződés értelmében az Asustek Computer i-mode kompatibilis mobiltelefonokat fog szállítani az NTT DoCoMo-nak.

Ezen források azt is tudni vélik, hogy az Asustek Computer várhatóan valamikor az idei év legvégén kezdi meg a mobil készülékek tömeggyártását, illetve szállítását. Az érintett felek egyelőre nem kívántak kommentárt fűzni az ügyhöz.

Amennyiben hinni lehet a híradásoknak, a két nagyvállalat szakemberei még ebben a hónapban döntést fognak hozni azzal kapcsolatban, hogy az Asustek Computer pontosan milyen mobiltelefont szállítson a japán szolgáltató számára. Ez a készülék nagy valószínűséggel arra a GPRS (General Packet Radio Service) kompatibilis, i-mode böngészővel ellátott prototípus telefonra fog épülni, melyet az Asustek Computer nemrégiben leplezett le.

Az Asustek Computer első, kereskedelmi forgalomban kapható mobiltelefonja a pletykák szerint szétnyitható kialakítással és két folyadékkristályos kijelzővel fog rendelkezni, melyek közül a központi LCD 65 ezer színárnyalat megjelenítésére lesz képes. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a vadonatúj mobil készülék integrált digitális fényképezőgéppel is el lesz-e látva, ez mindenestre több mint valószínű.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés