Connect with us

Hirdetés

technokrata

Multimédia nap a Westel Enternetben

Kütyük

Multimédia nap a Westel Enternetben

2003. április 24-én és május 8-án csütörtökön, 11-19 óráig a Westel Enternetben kerül megrendezésre a Telecom Magazin és a Westel Enternet nyílt Multimédia napja.

A legújabb mobiltelefonok és eszközök mellett bemutatásra kerül több felhasználói program érdekesség. A streaming szolgáltatással a látógatók “megnézhetik magukat”, sőt a TV műsort is mobiltelefonon, de készíthetnek és küldhetnek MMS-t, vagy “hangos” videófilmet. Kiderül hogyan lehet fényképes gépkocsi, vagy ingatlan hirdetést feladni mobiltelefonnal. Az érdeklődők megismerhetik a Java programok előnyeit, valamint azt is, hogy milyen további lehetőségek rejlenek a gyors mobil adatátvitelben, a GPRS-ben. Az egyes termékek bemutatásában a V-Comp, a Real, az Oplayo, és a Macropolis cégek is részt vesznek.

A mobilcsodák után érdeklődők a gazdag tartalom és alkalmazás bemutatók mellett természetesen kipróbálhatják a legújabb mobiltelefonokat és legérdekesebb multimédiás eszközöket. Felhangoznak a legfrissebb polifonikus csengőhang dallamok és felvillannak a legszínesebb kijelzők.

Április 24-én a Nokia és a Samsung, május 8-án a Sony Ericsson és a Siemens mutatja be a jelen újdonságait és azt, hogy mit hoz a jövő.

A bemutató ideje alatt a játékos kedvű érdeklődők kipróbálhatják a Westel Enternet Nyerő Alkalmazásait is. A legjobbak között a szervezők Westel Enternet ajándékcsomagokat és fődíjként egy készülékes Domino csomagot sorsolnak ki.

A bemutatók közti időszakban (2003.04.24-05.08-ig) egyedi Westel Enternet akció indul, melynek részletei a Telecom magazinban találhatók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés