Connect with us

technokrata

Újraindult Magyarország legnépszerűbb online stratégiai játéka

Kütyük

Újraindult Magyarország legnépszerűbb online stratégiai játéka

A bárki által ingyenesen játszható Hódító immár négyes változatát nyüstölhetik a stratégiai játékok online szerelmesei.

Játszani mindenki szeret – ki a pörgősebb FPS-ekre esküszik, ki a gondolkodást igénylő, lassabb játékokra. Ez utóbbi kategóriába tartoznak a stratégiai játékok is, melyből számos létezik szerte a világon; digitális és kézzelfogható változatban egyaránt. Népszerűségét tekintve majdnem akkora táborral rendelkezik, mint az elsősorban lövöldözésre koncentráló játékok.

Itthon 1999-ben indult el az ország legnépszerűbb online stratégiai játéka, a Hódító. A kikapcsolódás hamarosan közkedvelt lett azok körében, akik naponta többször is hozzá tudnak férni a Világhálóhoz – amennyiben ugyanis valaki nyerésre játszik, bizony gyakran foglalkozni kell saját kis világával. Az egymástól való területhódításra, katonák kiképzésére koncentráló, gyakorlatilag nulla grafikával bíró szolgáltatás mégis újabb és újabb rajongókat gyűjtött magának – egyben hozzájárulva a magyar internetezők online eltöltött idejének növekedéséhez.

Jelenleg a négyes szériánál tart a Hódító, mely nemrég indult útjára. A nem túl bonyolult szabályok átolvasása után bárki kipróbálhatja a játékot – amennyiben szereti az ilyen stílusú kikapcsolódást, érdemes is!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin