Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia 6650 lesz Európa legkelendőbb 3G mobilja?

Kütyük

A Nokia 6650 lesz Európa legkelendőbb 3G mobilja?

A Nokia egyik vezetője a napokban azt nyilatkozta, hogy minden jel szerint a finn gyártó 6650 típusjelzésű mobiltelefonja lesz Európa legkelendőbb harmadik generációs készüléke.

Anssi Vanjoki, a Nokia egyik vezető munkatársa a napokban a németországi Hannoverben zajló CeBIT 2003 számítástechnikai és telekommunikációs szakkiállítás keretein belül elmondta, hogy Európában már az idén megkezdik működésüket a különböző WCDMA hálózatok, és a kontinensen várhatóan a Nokia 6650 lesz a közeljövő legsikeresebb harmadik generációs mobiltelefonja.

Mint ismeretes, a Nokia 6650 mind a hagyományos GSM, mind az újabb WCDMA hálózatokban használható, ily módon a vásárlók számára kíváló átmenetet jelent a régi és új technológiák közötti váltást illetően. A gyártó elmondása szerint az európai mobiltelefonos szolgáltató cégek már a tavalyi év negyedik negyedévében megkapták az első Nokia 6650 tesztkészülékeket, és a tesztek azóta gőzerővel folynak. A Nokia ígéretet tett arra, hogy a tesztek végeztével a Nokia 6650 még ebben a félévben a kereskedelmi forgalomban is meg fog jelenni a különböző európai és ázsiai országokban.

A Nokia 6650-es mobil készüléke 4096 színárnyalat megjelenítésére képes, nagy felbontású kijelzővel rendelkezik, integrált digitális kamerája révén pedig nem csak fényképeket, hanem hanggal párosított mozgóképeket (maximum 20 másodperc) is lehet készíteni. A Nokia 6650 készenléti ideje a gyártó állítása szerint nem kevesebb mint 14 nap, beszélgetési ideje pedig körülbelül két és fél óra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés