Connect with us

technokrata

A Nokia 6650 lesz Európa legkelendőbb 3G mobilja?

Kütyük

A Nokia 6650 lesz Európa legkelendőbb 3G mobilja?

A Nokia egyik vezetője a napokban azt nyilatkozta, hogy minden jel szerint a finn gyártó 6650 típusjelzésű mobiltelefonja lesz Európa legkelendőbb harmadik generációs készüléke.

Anssi Vanjoki, a Nokia egyik vezető munkatársa a napokban a németországi Hannoverben zajló CeBIT 2003 számítástechnikai és telekommunikációs szakkiállítás keretein belül elmondta, hogy Európában már az idén megkezdik működésüket a különböző WCDMA hálózatok, és a kontinensen várhatóan a Nokia 6650 lesz a közeljövő legsikeresebb harmadik generációs mobiltelefonja.

Mint ismeretes, a Nokia 6650 mind a hagyományos GSM, mind az újabb WCDMA hálózatokban használható, ily módon a vásárlók számára kíváló átmenetet jelent a régi és új technológiák közötti váltást illetően. A gyártó elmondása szerint az európai mobiltelefonos szolgáltató cégek már a tavalyi év negyedik negyedévében megkapták az első Nokia 6650 tesztkészülékeket, és a tesztek azóta gőzerővel folynak. A Nokia ígéretet tett arra, hogy a tesztek végeztével a Nokia 6650 még ebben a félévben a kereskedelmi forgalomban is meg fog jelenni a különböző európai és ázsiai országokban.

A Nokia 6650-es mobil készüléke 4096 színárnyalat megjelenítésére képes, nagy felbontású kijelzővel rendelkezik, integrált digitális kamerája révén pedig nem csak fényképeket, hanem hanggal párosított mozgóképeket (maximum 20 másodperc) is lehet készíteni. A Nokia 6650 készenléti ideje a gyártó állítása szerint nem kevesebb mint 14 nap, beszélgetési ideje pedig körülbelül két és fél óra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin