Connect with us

Hirdetés

technokrata

Koktél website és online italáruház indult

Kütyük

Koktél website és online italáruház indult

Leginkább a budapestieket célozza meg a magyar koktél website és online italáruház üzemeltetője, a PontCOM Consulting.

A website segítségével kikereshetők a kiválasztott italból elkészíthető koktélok receptjei. Összeállítható a kiválasztott receptekhez tartozó bevásárlási lista, és a listán lévő italok az online italáruházban meg is rendelhetők. A website-on több mint 1000 koktélrecept leírása található meg, rengeteg fényképpel és a koktélokhoz, italokhoz kapcsolódó információkkal. Megismerhetjük a koktélt alkotó italokat, a koktélok típusait és elkészítésük módjait.

Különböző keresési és válogatási szempontok alapján összeválogathatjuk a nekünk tetsző recepteket, ezekről emlékeztetőt nyomtathatunk magunknak, illetve a program segítségével automatikusan összeállíthatjuk a kiválasztott koktélok elkészítéséhez szükséges italok listáját.

Az italokat egyébként megvásárolhatók a PontCOM által üzemeltett társ weboldalon, illetve a hagyományos vásárláshoz szükséges bevásárlólista is készíthető. Az italrendelésre szakosodott online áruházban több mint 1000 italtípus és márka található, de olyan kiegészítők is, mint például báreszközök, ajándékok vagy rágcsálnivalók. A PontCOM ígérete szerint a megrendelt árut néhány órás határidővel ki is szállítják.

A 2002. decemberében indult gasztroportálok célja: könnyű és gyors italrendelés az Interneten keresztül. A 2002-es karácsonyi ünnepek alatt például, az online italáruház tesztüzemmódban és reklámkampány nélkül is sikeresen és időben kiszolgálta a megrendelőket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés