Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új szolgáltatás a Westelnél: Zenefutár

Kütyük

Új szolgáltatás a Westelnél: Zenefutár

A westeles előfizetők zenés jókívánságot, üdvözletet vagy csengőhangot bármely mobil, vagy akár vezetékes hálózatba.

A Westel speciális, zenés interaktív telefonos szolgáltatása a társaság havidíjas és Domino ügyfelei számára egyaránt lehetővé teszi, hogy zenét, csengőhangot vagy tréfás üdvözlő szöveget küldjenek bármely más hálózat előfizetőinek. A Zenefutár minden hálózatból elérhető és meghallgatható, zenét, csengőhangot vagy hangposta bevezetőt küldeni azonban kizárólag westeles mobilról lehet.

A Comverse platformon működő alkalmazással egyszerűen varázsolhatja hangulatossá üzenetét, hiszen a személyes jókívánság vagy üdvözlet mellé a bőséges kínálatból az adott alkalomhoz illő zene választható. A Westel Zenefutár-rendszerben egyrészt zenei stílus (Top 10, Rock&Roll, Pop&Rock, Latin, Jazz), esemény (pl. gratulációk, születésnapi, névnapi, házasságkötési üdvözletek), illetve ünnepekhez kapcsolódó dalok (Karácsony, Újév, később Valentin-nap, Húsvét, Anyák napja stb.) szerint 5-5 fő kategória található. A fő kategóriákon belüli alkategóriák mindegyikében 6-10, külföldi és magyar zeneszám közül lehet választani; a zeneszámokat a Westel partnere a BMC havi rendszerességgel frissíti.

Valamennyi, a rendszerben megtalálható zenének fellelhető a csengőhang változata, valamint a későbbiekben külön csengőhang kategóriák is megjelennek majd (Pl.: filmzene, örökzöldek). A tréfás hangposta üdvözlő szövegekből szintén kategóriánként lehet választani.

A Zenefutár telefonszámának – +36(30) 804-0000 – felhívása az adott díjcsomag díjazása szerinti normál tarifával hívható, a zene, csengőhang és a tréfás üzenetküldés eseménydíjas, nettó 240 Ft elküldött és sikeresen kézbesített üzenetenként.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés