Connect with us

Hirdetés

technokrata

Multiprint: személyre szabott reklám- és ajándéktárgyak

Kütyük

Multiprint: személyre szabott reklám- és ajándéktárgyak

A már több mint 15 éve létező cég fénykép minőségben képes felvinni képeket különböző ajándék-, reklámtárgyakra, pólóra, sapkára, selyemre, puzzle-ra, bögrére, fára, fémre, dossziéra stb. Mindez online is megrendelhető.

A Multiprint által készített egyedi fényképes ajándék- és reklámtárgyak igen népszerűek, ezért a cég új affiliate programot hozott létre. Ennek lényege: a tartalomszolgáltatók oldalain elhelyezett linkek, bannerek, illetve a hírleveleiben elhelyezett hirdetések segítségével a felhasználók a Multiprint weboldalára való átirányítása, ahol megrendelhetik a kívánt terméket. A teljesített megrendelések után a cég jutalékot fizet a tartalomszolgáltatónak, amelynek mértéke az értékesített termék bruttó vételárának 5%-a.

Több hónapos fejlesztés után az utolsó csiszolásokat végezik az affiliate programon, amely december 1-én fog elindulni (a részvételi szándékot már most lehet jelezni). A Partnerprogramhoz történő csatlakozás teljesen ingyenes. A sikeres regisztrációt követően egy saját jelszóval védett statisztikai felületet kap a felhasználó. Itt folyamatosan valós időben kísérheti figyelemmel a weblapján keresztül érkezett megrendeléseket, jutalékainak alakulását, illetve módosíthatja az adatait és letöltheti az aktuális bannereket.

A rendszer technikai hátterét a Multiprint biztosítja, amelynek keretén belül történik a megrendelések adatainak feldolgozása, a tárgyak legyártása és eljuttatása a megrendelőkhöz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés