Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mail Hungary: több mint 300 ezer e-mail cím

Kütyük

Mail Hungary: több mint 300 ezer e-mail cím

Több mint 300 ezer e-mail címet kezelnek a magyar tulajdonú Mail Hungary számítógépei.

A magyar magántulajdonban lévő cég közlése szerint a kezelésükben lévő címállomány mára meghaladta a 300 ezer darabot. Ebből 140 ezer e-mailcímet a Mail Hungary tulajdonában álló Mailbox.hu ingyenes levelezőrendszer ad. Ugyanez a webmail technológia (a Mailbox webmail motor) üzemel más és más paraméterezésben partnereik részére is.

A Mail Hungary e-mail és adserver technológiát is fejleszt, valamint üzemeltet alkalmazásszolgáltatói (ASP) modellben. Jelentős hazai tartalomszolgáltatók (Korridor Network, Napfolt, Fórum Csoport, Egon) levelező és reklámkiszolgáló rendszerei működnek a cég szerverparkjában, ezen túlmenően több száz vállalat bízta kisebb-nagyobb létszámú címállományát a Mailbox motorra.

A cég számos megoldást elsőként vezetett be a hazai e-mail piacra, köztük a többszintű vírusvédelmi rendszert, az egyéni e-mail tárhely és a reklámmentes kezelőfelület megvásárlásának lehetőségét, e-mail-SMS értesítések emelt díjas SMS-sel történő fizetését. Egyedülálló szolgáltatásuk az online e-mail címjegyzék és naptár szinkronizálásának lehetősége PALM eszközökkel.

A Mail Hungary webmail technológiája több nyelvre is üzembe állítható. Legérdekesebb és egyik legértékesebb referenciájuk japán nyelven fut, s akár itthonról is elérhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés