Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb futurisztikus Nokia telefon kamerával: Nokia 7250

Kütyük

Újabb futurisztikus Nokia telefon kamerával: Nokia 7250

A készülék megjelenésének várható ideje jövő év első negyedéve.

A Nokia nemrégiben napvilágra hozta új üdvöskéjéről, a 7250-esről az publikus információkat. A trend, melyet a 7210-es kezdett (kezd majd?) meg, folytatódni látszik, így a 7250 designja igencsak hasonló a 7210-eséhez. Természetesen színes kijelzővel szerelték fel, MMS kompatíbilis, valamint tartalmaz beépített FM rádiót is.

A telefon felvevőpiacát nem akarták leszűkíteni, így háromsávos (900/1800/1900 MHz) lett az új kamerás jövevény. Az adatelérést HSCSD-n, vagy a ma már egyre népszerűbb GPRS-en keresztül biztosítja. A telefon megjelenésének várható ideje jövő év első negyedéve, és elsőként az európai, afrikai, ázsiai és amerikai piacon találkozhatunk vele szembe.

Az egyedi kinézetű billentyűzetet három részre bontják a díszítőcsíkok, valamint helyet kapott egy négyirányú navigációs scroll is, mely a menüben való mozgást gyorsítja meg. A készülék korántsem mondható nehézkesnek, hiszen mindössze 92 grammos.

A telefon beépített kamerája CIF (352 x 288) minőségű képeket tud készíteni, melyeket azonnal meg lehet tekinteni a 128×128-as színes kijelzőn. A készülék SyncML funkciója biztosítja, hogy a felhasználó mindig magával vihesse a fontos bejegyzéseit, valamint a határidőnaplóját.

A Nokia Mucis Stand segítségével a 7250-es beépített FM rádióját akár egy nagy erősítővel is össze lehet kötni, ezáltal kiválható a nagyméretű, asztali rádió ezzel az aprósággal. Persze néha inkább a minőség a fontos…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés