Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 3650 – meglepő külső

Kütyük

Nokia 3650 – meglepő külső

A Nokia 3650 a tárcsás telefonok idejét juttatja eszünkbe, ugyanakkor a legmodernebb technológiák kaptak benne helyet: digitális kamera, MMS, Bluetooth és megannyi ínyencség.

A Nokia Totally Board Event-en a Nokia két új készüléket mutatott be. Ezek közül igazán a 3650-es modell az újdonság, mely szokatlan külsejével rögtön felhívja magára a figyelmet.

A telefon érdekessége a köralakban elhelyezkedő billentyűzet, mely a régi tárcsás telefonokra emlékeztet. A készülék hátoldalába épített kamerával VGA felbontású képeket (640×480 pixel) készíthetünk, melyeket a kijelzőn 176 x 208 pixel méretben nézhetünk meg. A beépített kamera nemcsak álló, hanem mozgó felvételek készítésére is alkalmas, a lejátszásról pedig a RealOne Player szoftver gondoskodik. Persze a lejátszóprogram nem csak az általunk készített felvételeket, hanem az Internetről letöltött klippeket is lejátsza (támogatott formátumok: 3GPP MP4, Real Audio és Real Video). A gyors adatkommunikációt a HSCSD és a GPRS szabvány garantálja.

A telefon MMS képes, beleépítettek egy XHTML böngészőt valamint egy e-mail klienst is. A készülék súlya: 130 gramm, méretei: 130 x 57 x 26 mm. A Nokia 3650 lelke a Symbian operációs rendszer, valamint 4 Mbyte memória, mely további alkalmazások telepítését teszi lehetővé. A lítium-ionos akkumulátor 4 órás beszélgetési időt és 8 napos készenléti időt garantál. A készüléket Xpress-on fedőlappal látták el, mely a testreszabható külsőt fémjelzi.

A 3650 várhatóan 2003 első negyedévében kerül majd piacra 450 euró (kb. 110.000 Ft) körüli áron (szerződés nélkül).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés