Connect with us

Hirdetés

technokrata

Interneten is nyomon követhető a TV-s valóságshow

Kütyük

Interneten is nyomon követhető a TV-s valóságshow

Az RTL Klub jövő hét hétfőjétől induló Való Világ nevű játékát a nap 24 órájában nyomon tudja követni az, aki rendelkezik Internet-hozzáféréssel, sőt, jelentős esemény bekövetkeztekor SMS-ben értesítik erről a nézőt.

A szereplők életét ugyan 24 kamera rögzíti napi 24 órában, a tévében azonban csak összefoglalók láthatók. Az interneten azonban a nap minden percében követhető a történet: az Origo által létrehozott Való Világ portál lesz az a hely, ahol a kíváncsiak bármely pillanatban megleshetik a Villalakók mindennapjait.

A weblap ezen felül azt a célt szolgálja, hogy a néző mindent megtudjon, amire a játékkal kapcsolatban kíváncsi lehet, és tapasztalatait megoszthassa másokkal is. Az állandóan nézhető online közvetítések mellett a portál bemutatja a Villát és a játékosokat, akik népszerűségét állandó szavazások mérik majd. Minden lényeges eseményről késlekedés nélkül hír jelenik meg, a fontosabb történésekről, a Riportszobában elhangzottakról pedig bővebb beszámoló lesz olvasható.

A portál online áruházában nemcsak vásárolni, hanem aukciókon licitálni is lehet egy-egy becses tárgyra. A minden apró információmorzsára igényt tartókat e-mail hírlevél szolgálja ki reggelente, a fórumokon pedig mindenki számára szabad a szó, hogy elmondhassa, bármi is jut eszébe a Való Világról. A mobiltulajdonosoknak SMS-hírek, sőt SMS-riasztás is rendelkezésükre állhat, (ez utóbbi akkor fontos, ha valami nagy dolog készül odabent).

Lesznek olyanok, akik még ennél is többhöz juthatnak hozzá, hiszen további, csak számukra látható közvetítésekben követhetik éjjel-nappal a Villa életét, valamint a videoarchívumot is elérhetik, amelyben a legjobb jelenetek mellett az RTL Klub témával kapcsolatos műsorai is újranézhetőek lesznek. Az exkluzív anyagokhoz az Internet-szolgáltató előfizetői ingyen, az Axelero Klub weboldalain férhetnek hozzá, míg az Origo látogatói SMS-ben fizethetnek elő ezekre.

A portál szakemberei napi 200 ezer látogatóra és egymillió letöltött oldalra számítanak a Való Világ site-ján, de a technikai hátteret úgy méretezték, hogy akár ennél jóval nagyobb forgalmat is zökkenőmentesen ki tudjanak szolgálni. A szerverpark számos kisebb gépből áll, így a terhelés még az esetleges meghibásodások esetén is rugalmasan elosztható, illetve a gépek száma bármikor gyorsan bővíthető.

A Terminal képviselői saját szemükkel láthatták a szűkös udvart és a kényelmes lakhatást biztosító épületet, melyben ottjártunkkor Havas Henrik, Marsi Anikó, Pokrivtsák Mónika és Koko beszélgetett, a kíváncsi szemekről tudomást sem szerezve tudomást sem szerezve.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés